acid folic

Assalamualaikum..hi smua mums.... Sy mo tya ni...kalau acid folic yg dberi ole klinik dh abis ...bole x sambung mkn acid folic beli kat farmasi jk... Sbb date appoimnt lama lg...??

4 Balas

Blh je sis but nant bila dh smpi tarikh check up sis kira dlu ckup x nk tggu next check up plk...sbb sy dlu sll minta lbh sbb memg xkn ckup nk tggu date tu 😅

4y ago

Wc dear ☺️

Boleh je...mcm sy xsuka folic acid klinik bagi...kurang sedap hehehhe mkn yg appeton punya je boleh masuk...hehehe

Bole je hehehhe

sy mkn ganilia