Pernah gugur

Assalamualaikum, saya baru hamil 7 minggu 2 hari utk kali kedua, saya nak tanya ibu² yang berpengalaman di sini...saya pernah mengalami keguguran waktu hamil kali pertama..jadi sekarang ni masih terlalu awal utk saya ke KK atau saya kena pergi buka buku sbb saya risau akan terjadi lagi..

Pernah gugur
27 Balas

klau sye tahu hamil terus pergi kk untuk buka buku.. dan tanyakan ape yg perlu sye lakukan untuk kandungan kali ke2 ni.. bukan ape.. untuk lebih berjaga jaga 😊 ..