Menjadi tanda tanya🥴

Assalamualaikum. Saya ada pertanyaaan. Normal ke kalau breast bengkak sebelah sahaja? Sebelah lagi tak bengkak dan rasa ringan🥴. Btw , saya baru habis pantang dan ini pengalaman baru untuk saya🥺. Sebelum ni takda masalah breast bengkak sebelah,kalau bengkak mesti dedua belah 😅. Terima kasih untuk setiap jawapan dan pendapat😍.

1 Balas

normal sis. Try tuam dengan kain yg dibasahkan dgn air suam, lepas tu urut perlahan-lahan kawasan bengkak.