Tanda-tanda 26weeks..

Assalamualaikum , sape sekarang ni tgh pregnant 26w , blh kongsi x tanda2 yg korang rse saat ni , mcm sy kerap kencing n selalu sakit belakang , kaki kejang , korang plk mcm mne ?blh kongsi x hehe

14 Balas

Walaikumsalam..mmg pinggang sakit n selalu kencing. Setiap hari penat n senang je nak tdo sekarang.😆😆

10mo ago

haah kn , pntang bring je terlelap😂

Sy pon sama 24 weeks ni kerap sakit belakang, perut mengeras kadang2.. mlm2 kne simpul mengkarung.. sakit wooo

10mo ago

Sy penah tanya, doktor kata normal klo mengeras kejap2 tu (brickstone hicks) sbb rahim tgh prepare utk bersalin nanti

sakit blkg,sakit smua bdn2 ..tk selesa bila duduk lama

10mo ago

sy plk bile dduk lme2 sakit dkt ari2 , berbeza betol ngandung kali ni

tulang ekor tu tulang kt punggung tu ye sis ?