9 minggu scan atas dan scan bawah ta nampak apa

Assalamualaikum sapa kat sini da 9 minggu scan atas dan scan tvs pun ta nmpak apa²....hanya rahim je menebal....mule dokter syak ectopic..tapi bile buat laps..tebuk 3 lubang...dokter ta jumpe pe2..jadi kes beralih ke pul(pergnt unkwon location.)

2 Balas

Sis apa status latest? Ectopic ke? Sakit x buat laps?

2y ago

same2 sis... InshaAllah semua nye baik2 saja...semoga urusan sis di permudahkan....saya pun dulu beta ta cantik gak..ta naik double dlm mase 48 jam...selang 2 hari ulang hari ke hospital amek darah....saya punye beta smpai 9k lebih masih ta nmpk kantung...dokter ckp biase 1500 da nmpk kantung....mngkin kandungan sis awal lagi sbb tu ta nmpk....saya mase nk wat laps tu mmg ta nk..sbb hati saya mngatakan baby de dlm rahim cume ta nmpk...lau buat laps pun msti ta jumpe punye ..sekali betul mmg ta bukan luar rahim ...tapi bnde da jadi..mmg da jadi takdir Allah..saya redha je...sis de kluar spotting atau darah ta..

semoga semuanya dipermudahkan