Upt kabur tapi turun darah navam darah period

Assalamualaikum Sapa kat sini.. bila cek upt double line tapi trun darah mcm period, bila cek upt naik double line tapi kabur.. confius pregnant ke tak.. pegi scan doktr cakap xnmpk..

Upt kabur tapi turun darah navam darah period
2 Balas

Mungkin false positive sis. Tapi better cek pakar.

1y ago

sy pun sma..sblum period chek upt double line...leps lewt due period sehri,tiba² period..bila test upt wktu ptg first kluar drh tu,upt +ve..smlm chek upt frmasi wktu ptg ,nmpk mcm de line..tpi smr halus..ingt lps drh berhnti nk chek lgi skli double line ke x😅.klau double line..kne g klinik cpt utk pemeriksaan