Nadi lebih dari 100

Assalamualaikum.. sapa ada pengalaman nadi tinggi? Normal kah nadi 110? Blood pressure alhamdulillah normal. Tp nadi tinggi smpai 110.. effect x pada bby? Tq

Nadi lebih dari 100
19 Balas

Hari tu pun saya macam ni di akhir akhir trimester. Smart watch bagi warning siap sebab saya tengah duduk tapi jantung laju. Bila check dr cakap selalu memang laju kalau pregnant tapi kalau consistent kena check thyroid. Selalu kalau pregnant pun effect thyroid. Jangan risau ini normal especially bila puan demam or tak sihat. Kalau risau lagi pergi je klinik. Dr mesti faham kita risau.