LUKA SELEPAS CZER

assalamualaikum & salam sejahtera. saya nak bertanya ada tak ibu² yang melahirkan anak pertama czer? lepastu bila ibu² mula mengandung anak kedua? berapa lama rahim czer dah boleh mengandung semula. selepas itu, bersalin anak kedua itu normal atau czer mana lagi okay? sy nk rancang mengandung anak ke2 . tapi risau keadaan rahim blum pulih dan risau kene czer lg..

16 Balas

saya ank pertama czer jarak mmg ank pertama ni jauh 4 tahun Alhamdulillah takde rasa sakit apa2 luka tu czer skrg tgh preg ank kedua tggu masa je blh bersalin normal insyaallah..