Risiko bersalin selepas czer

Assalamualaikum semua ibu2... Mohon pendapat ibu2,doctor bagi saya pilihan bersalin normal atau czer...Doktor kata kalau normal,risiko Terbuka balik tempat czer Tu tinggi & risiko Rahim pecah pun tinggi...sbb sy mengandung jarak dekat ....2 tahun selepas czer... Kalau pilih czer Pula,risiko Rahim Dan uri melekat Tu tinggi... Saya buntu sangat....saya sekarang baru 33w...saya baru Lepas melahirkan kembar secara czer...Ada tak Yang pengalaman seperti saya? Mohon bantuan Dan pendapat ye ibu2.... 🙏🙏

1 Balas

Hello. saya pun sama macam kes sis. tp sy ambl keputusan utk try brsalin normal. Serahkan semua pada yg d Atas. semoga semuanya dipermudahkan 🙏