LUKA SELEPAS CZER

assalamualaikum & salam sejahtera. saya nak bertanya ada tak ibu² yang melahirkan anak pertama czer? lepastu bila ibu² mula mengandung anak kedua? berapa lama rahim czer dah boleh mengandung semula. selepas itu, bersalin anak kedua itu normal atau czer mana lagi okay? sy nk rancang mengandung anak ke2 . tapi risau keadaan rahim blum pulih dan risau kene czer lg..

16 Balas

saya anak first czer .. now anak dah 3thun 7bulan , pregnant 2nd baby pregnant 6month dah due 2023 bila baby gerak2 tu terasa ngilu dlm perut

2y ago

tq atas perkongsian ,smoga dipermudah urusan sis.

Saya anak pertama bersalin czer. Skrg anak saya 2 tahun 4 bulan dan tgh pregnant anak kedua 7 mggu.

jarakkn kehamilan ..kna 2thn keatas utk ibu csec ya .

at least jarak 3 tahun..tu yg doc bgtau sye

czer tgu 2tahun.

better 3 tahun jarak..

2y ago

tq atas perkongsian