LUKA SELEPAS CZER

assalamualaikum & salam sejahtera. saya nak bertanya ada tak ibu² yang melahirkan anak pertama czer? lepastu bila ibu² mula mengandung anak kedua? berapa lama rahim czer dah boleh mengandung semula. selepas itu, bersalin anak kedua itu normal atau czer mana lagi okay? sy nk rancang mengandung anak ke2 . tapi risau keadaan rahim blum pulih dan risau kene czer lg..

16 Balas

Kalau seeloknya kena jarakkan 2tahun keatas ... Tapi saya anak 1st czer masa umur 1tahun6bulan saya dapat tahu yang saya pregnant lagi . Masa booking buku , nurse ada lah bebel sikit tapi nak buat macam mana dah rezeki . Now tengah pregnant 5bulan . InsyaAllah adik dia bakal lahir waktu abangnya genap 2tahun1bulan .

5mo ago

sis bole bersalin normal ke?