Vaccine kandungan 12 minggu keatas

Assalamualaikum , Salam sejahtera , nak tanya ibu2 hamil 12 weeks ada tak yang dah ambik vaccine ? Ble share feedback ? Hehehe , dapat date 1st dose vaccine , tapi kandungan masih 12w 😅

14 Balas

Saya 2 kali appointment vaccine saya tolak. Sebab belum 14 minggu. Tapi kk saya bagus. Diorang sediakan vaccine utk patient diorang. So after 14 weeks tak dapat appointment kt mysejahtera, kk tu arrangekan vaccine. tp cubalah reject kt mysejahtera. Diorang akan bg date baru dlm masa 30 hari.