Vaccine kandungan 12 minggu keatas

Assalamualaikum , Salam sejahtera , nak tanya ibu2 hamil 12 weeks ada tak yang dah ambik vaccine ? Ble share feedback ? Hehehe , dapat date 1st dose vaccine , tapi kandungan masih 12w 😅

14 Balas

saya punya kandungan 10weeks pakar nasihatkan saya tunggu lagi 4 weeks baru boleh cucuk vaksin kalau x de apa² sebqrang masalah.

3y ago

sama². Boleh je saya pun cancle dekat mysejahtera sebab saya ikut nasihat pakar. Saya pun ada tanya nurse kk dia pun nasihatkan tunggu 14 minggu baru ambil untuk langkah lebih selamat. Lagi pun sekarang dah senang ibu mengandung dah blh terus walk in je ambil vaksin dkt kk. Semoga dipermudahkan urusan kita semua yaa 🌼

Rasanye vaksin untuk ibu preggy 14week-33week..tp lebih baik tye doc or nurse..

latest guideline 12w boleh ambik vaksin dh sis. refer gmbar atas

Sy bru ambk 12 weeks alhamdulillah tkde ap2🥰