Vaccine kandungan 12 minggu keatas

Assalamualaikum , Salam sejahtera , nak tanya ibu2 hamil 12 weeks ada tak yang dah ambik vaccine ? Ble share feedback ? Hehehe , dapat date 1st dose vaccine , tapi kandungan masih 12w 😅

14 Balas

Waalaikumussalam. Start 12w dah boleh vaksin skrg. Saya punya side effect cuma pening sikit & panas2 badan je mungkin sbb pregnant. Side effect lepas vaksin setiap org lain. Ada juga yg demam first dose walaupun tak pregnant dll.