Vaccine kandungan 12 minggu keatas

Assalamualaikum , Salam sejahtera , nak tanya ibu2 hamil 12 weeks ada tak yang dah ambik vaccine ? Ble share feedback ? Hehehe , dapat date 1st dose vaccine , tapi kandungan masih 12w 😅

14 Balas

sy hari ambk vaksin kedua tu, sblm pegi sy check upt negtf..sy pon g jela ambk vaksin..ptg tu perut krem, x selesa. ingtkn nk period..tggu2 x jgk. selang 3hr kmudian sy check blk upt naik double..alhamdulillah baby kuat, skrg dh nk msuk 8weeks 😍