Vaccine kandungan 12 minggu keatas

Assalamualaikum , Salam sejahtera , nak tanya ibu2 hamil 12 weeks ada tak yang dah ambik vaccine ? Ble share feedback ? Hehehe , dapat date 1st dose vaccine , tapi kandungan masih 12w 😅

14 Balas

yg bwh 12 week mnta refer ngn doc dlu.. klu xda masalah doc akn bgi ambik.. sy ambik 1st dos ms 4 minggu kandungan.. tp ms tu x tau.. bila refer doc , dia mnta sy terus ja ambik yg second.. ms tu 7 minggu.. tp sy x p lgi.. 2.9 ni dpt tarikh bru , 10 minggu.. insyallah sy ambik..

3y ago

better refer doc dlu ya.. klu xda apa2 masalah mgkn doc bgi.. klu tak mnta tukar tarikh nnti..