Tangguh Cucuk Pneumococcal

Assalamualaikum / salam sejahtera mommy... Boleh ke kite tangguh cucuk pneumococcal baby...? Sekarang ni dose ke 3... Sepatutnya baby kena cucuk esok 14 april... Kalau boleh saya nak tangguh je... Memandangkan kawasan saya ni zone merah... Harap sudi membantu... Terima kasih

1 Balas

Try kontak dulu dgn nurse tmpt sis ambil ni..kut2 durang bgi tips hal2 bgni sbb sa selalu buat bnda yg sama..klu ada pa2 sa akn wasap dulu nurse yg bertugas be4 p klinik