Vaksin 1 tahun

Assalamualaikum dan apa khabar . Saya kat sini nak tanya . Boleh ke tangguh untuk cucuk 1 tahun ? Dengan keadaan mcm ni saya risau nak pergi klinik tapi risau pulak terlupa . Perlu ke saya pergi atau tangguh sekejap ? Nak call klinik saya xde number klinik .

2 Balas

Waalaikumsalam, baik-baik saja. Kita mudahkan kerja orang lain, orang lain pun Insya-Allah akan mudahkan kerja kita. Apa-apa hal kena maklumkan juga individu bertugas yang merawat kita/anak kita. Kalau bayi tak ada masalah kesihatan (demam, batuk, selesema etc) buat masa ni bawalah ke klinik untuk selesaikan imunisasinya terlebih dahulu. Kalau ada masalah kesihatan barulah tangguhkan imunisasinya.

Dkt buku ank ada tulis no fon klinik xsilap sy...