Cucuk pneumococcal

Nak tnye momy, ank kite kan kene cucuk pneumococcal. Kan dia dua dos.. Anak sy kene dos 1 sekali dgn cucuk lima bulan. Kira nya cucuk 5 bulan belah kanan.. Pneumococcal tu belah kiri..Boleh ke cucuk skali mcm tu dalam satu masa.harini ank bgun demam kaki dua2 bengkak xleh sentuh sikit pun meraung2 kuat sgt2.😭

1 Balas

kalau kaki anak bengkak better puan bwk ke ke klnik utk dptkn rawatan segera jgn bia2 kan k..mg smuanya baik2 shj..aamiin