Due Date

Assalamualaikum & salam sejahtera, hai momyys.. Mohon doakan saya dapat bersalin normal dan selamat, saya firstime pregnant. Ikutkan due date dlm asian parent 11.11, tp due date klinik bg 13.11, tak tau la mana satu yg tepat. Saya rasa perlukan kata2 semangatLAH. Maklumlah tak ada pengalaman.. Skrg ni ape tanda pun xde. Yang ade cuma sakit di pangkal peha kiri dan tulang miss v shja. Kontraksi palsu atau brxton hicks tu pun sy xtau mcm mne. Boleh tak bg nasihat atau apa2 tips utk sy. TQ

2 Balas

Sy due 11hb belum ada apa2 tanda lg.. Ank kedua..

4y ago

Lgi dua hri tu sis nk 40 mnggu.. moga di permudh kn ye sis..