Due Date Dah Lepas

Due date sya dah lepas tapi belum bersalin tanda² dah keluar kontraksi palsu pun selalu datang. Tak apa ke dah lepas due date tapi belum bersalin? Skrg sya dah 40w3d

2 Balas

mcm cousin sy terlebih 7 hari due date..xde sakit lngsung n tanda pn xde.Die g je spital n check bukaan just 2cm.tp kena wad sbb dh lbh due.kena drip eskkan bersalin

Same saya la sis.dh lps due 3.9.msok harini saya dh 40wk 2hr…9.9 ni serah diri d hsptl..tapi saya xde sakit dan tanda lg..