Tertanya-tanya tentang kehadiran baby

Assalamualaikum and Salam sejahtera bakal² ibu semua. Saya nak tahu, adakah normal kalau Kita Rasa n tertanya-tanya betul ke Ada baby dalam Rahim Kita, sebab Kita belum Rasa pergerakan baby. Kadang Rasa macam BETUL KE AKU MENGANDUNG NI, ADA BABY KE TAK, HIDUP LAGI KE TAK..😣😣 Ini my first pregnancy and baru masuk 3bulan ..

1 Balas

saya rse normal sis. perasaan kita sush nk kawal. sy smpai nk bersalin pn rse mcm pelik je. xprnh masuk hosp ttbe kne duduk lama. menung gk la 😅

3y ago

hahaha. xperlu stress sis. just enjoy the moment. sy byk tye suami, btol ke pregnant, agk2 bila baby keluar & mcm2 soalan bodoh la tye. hahaha 😅😁