Minum air gula

Assalamualaikum... Saja nak luah perasaan sikit... Esok appointment minum air gula.. Dan esok sebenarnya REPEAT minum sebab haritu minum air gula tapi tak tahan & akhirnya termuntah keluar semua.. trauma bab minum air gula dah ni... Esok tak taulah success ke tak tapi harap2 janganla repeat lagi kang tak pasal2 repeat wat kali ke tiga.. Diri ni dah la lemah gemalai, lapar sikit trus pening kepala then mula la rasa nak muntah la apa la.. doakan saya berjaya esok ye.. ?

19 Balas

saya mengandung yang ke2 ni .. rasa air gula tu macam sedap pulak .. mungkin sebab saya suka manis2 ..