ekzema

Assalamualaikum puan2..nak tnya ada x anak2 sis2 yg ada alergik dgn apa2 loas tu kulit naik ruam2 badan ...baby umur 1 bulan lebih..dah ambik mcm2 ubat dah ..ada petua x nk hilangkan ruam bdn bby mcm ekzema??yg ada pengalaman kulit baby sensitif

1 Balas

Kalau dh try mcm2 ubat kne bawak jmpe doktor sis. Kadang baby ni alergik dgn ape yg mummy mkn kalau baby bf. Anak sy pn ekzema jugak. Tp kne ms 4bulan lebih. 8bulan bru clear. Tu pn lpas jmpe doktor