Baby Ekzema ringan 👶

Hai mommy semua... Ade tak ubat / krim best utk kulit baby ekzema. Tak nak produk yg viral skrg ni ye.

2 Balas

Awak dah pernah rujuk doktor? Sebab tak boleh sebarang krim untuk eczema. Kena doktor yang prescribe. On our end, awak pakaikan baby mild formula shampoo. Yang memang sesuai untuk eczema dan kulit sensitif. Contoh, sebamed, cetaphil, aveeno, qv. Macam anak saya pakai Sebamed and Cetaphil. One set (shampoo, body wash, lotion, diaper cream).