buku baby

Assalamualaikum , pernah x mumy d bagi paper smpai anak umur 2 tahun .. smpai habis bklinik .. skrang anak umur 5 tahun daa .. pernah rq buku xbagi .. dia bagi paper ney jaa .. adaa siapa² berpengalaman mcm ney x ?

buku baby
10 Balas

Anak sy lhir 2014 pun guna krts cmtu kaler pink.. Nurse ckp xckup bku ms tu.. Redha jela.. Hihi.. Nk jga pun pyah sbb tiap xkali check up kertas yg kpil2 berpusing2.. Nmpk mcm messy cket bila mkan tahun ke 6 ni..

4y ago

Ha'a.. Cuma krtas pink glossy paper n bkn kertas biasa.. Kertas biasa tu checkup dia stapler sekali mmg nmpk xtersusun lepas mkan thun..