buku baby

Assalamualaikum , pernah x mumy d bagi paper smpai anak umur 2 tahun .. smpai habis bklinik .. skrang anak umur 5 tahun daa .. pernah rq buku xbagi .. dia bagi paper ney jaa .. adaa siapa² berpengalaman mcm ney x ?

buku baby
10 Balas

Sy lps bsalin.. Hospital x bg buku baby katernya dah habis.. Ni masuk hari ke 20 x sempat lagi nak pegi KK ambil buku sebab anak prolonged jaundice keluar masuk ward byk kali.. Susah jugak tak ada buku baby bila nak beurusan dgn pihak hospital ..hurmmm

4y ago

Sis rq ja sllu .. takut jadi mcm sya .. pindah negeri org drg ragu² anak dpt suntikan penuh ..