buku baby

Assalamualaikum , pernah x mumy d bagi paper smpai anak umur 2 tahun .. smpai habis bklinik .. skrang anak umur 5 tahun daa .. pernah rq buku xbagi .. dia bagi paper ney jaa .. adaa siapa² berpengalaman mcm ney x ?

buku baby
10 Balas

Buku ank ni penting sbb kena pakai masa nk dftr ank darjah 1 nanti..kalau pakai kertas je blh tahan ke nk simpan 6y?

4y ago

Tu laa .. tahun depan nak dftr darjah 1 daa .. Masih guna paper ney ..