Test urine janin guna baking soda

Assalamualaikum pernah tak mumy ii semua dengar kalau check urine di pagi hari guna baking soda boleh tahu gender baby kalau berbuih bnyk baby boy kalau takde reaksi atau tak berbuih baby girl ... Pernh tak mumy ii kat luar sana cuba hasil nya macam mana menjadi tak ? Sbb dulu anak pertama test berbuih bnyk so maknanya baby boy scan pon betul baby boy skrng baby dah setahun lebih pregnant anak ke2 test urine tak berbuih so maknanya baby girl la tapi tdi scan doktor Kate macam nampak boy hmm

1 Balas

check guna baking soda ni takde related apa dgn gender pun, perubahan berbuih atau tak tu ikut chemical reaction yg ada dlm urine tu sis 😅

3y ago

ouh terima kasih jawap soalan saya kandang ii comfius jgk tngk semua test urine dgn hasil scan sama .. alhamdulillah saya dah scan hasil nya memang girl 😊