Baking soda gender test

Ada sapa2 pernah try x cek jantina baby guna baking soda? Berapa % ketepatannya ya? #bantusharing

1 Balas

Ikutkan scientifically mmg tak tepat mana-mana gender test pun. Nak tau mmg kena scan je jawapannya. Potensi urine berbuih atau tak masa buat baking soda test ni ikut apa chemical yg ada dlm urine masa buat tu.

3y ago

Oooo i see, hehe so masih ada hrpn. Sy pregnnt ank ke3, sblm ni 2 girl. Pg td test x berbuih so girl lah. Tapi x %accurate lah kan. Tq ye for info...