SUSU APA YANG BAGUS

Assalamualaikum para2 ibu yang dikasihi..saya baru sebulan lebih mengandung anak pertama.. boleh tak para2 ibu cadangkn susu apa yang terbaik yang tidak akan memberi risiko kencing manis.. Harap dapat membantu saya yang sedang dalam kebingungan ni.. 😅

1 Balas

tmpt sye dokter kate jgn minum susu ibu mngandung gule tinggi . dia soh minum susu kotak fresh milk yg tinggi calcium . sye minum godday/farm fresh tu je smpi skrg xdok sngkut kencing mnis .