TIADA ALAHAN

Assalamualaikum. Normal ke takde alahan? sekarang dah 7 weeks. Sebelum dapat tahu pregnant mmg ada rasa loya lps tu dah takde dah

21 Balas

waalaikummussalam.saya sebelum tahu dan selepas tahu mengandung x ada alahan pening loya muntah sampai melahirkan anak.

sy takde alahan. cuma bdn jadi malas. mandi pun mls. nk tido je. pantang letak kepala mesti terlelap 😆

Sy pun skrg 7w4days , stkt ni xde alahan just penat bdn n mata ni asyik nk tdo je

normal haha saya strt dpt alahan wktu 8weeks ke 10weeks mcm tu

saya after kndungn 9 minggu bru alami alahan yg teruk sis.

ada cara x hilangkn alahan yang teruk...rsa down sangat2

Sama la..alhamdulillah dh 11 weeks takda alahan..

Normal je sis. Bersyukur la xde alahan 😁

biras sy 12week Pon xdak alahan

wahh bestnya xde alahan..