tiada alahan

haii mommy , normal ke kalau preg 9 weeks tapi alahan mcm loya tu dah takde . risau jugak sayaa😌#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

3 Balas

Normal. Ada orang mengandung tiada alahan. Ada yg mengandung alahan sikit. Dan ada yang mengandung alahan teruk sampai masuk ward.

4d ago

Betul✅ Merujuk statement awak tu, no 1 saya. No 2 my cousin. No 3 SIL. Kesian dia.

sy pun risau 9w dh naik selera balik,takde alahan.cramp pun dah kurang.alhamdulillah scan td baby baik2 je🥹

Normal