keputihan

Assalamualaikum.. nk tye spe penah alami keputihan then doc bg ubat vaginal insert cm dlm gambar..boleh shre x pengalaman korang.. seram plak nk pkai ubat ni..

keputihan
58 Balas

paki cepat2 jgn takut2 sbb kepthan bnyk resko nya... sy pon paki msk pki jari ... xbersme g suami lepas tu dmi jge rahim n bby.. pglman ank pertme sbb kn keputhan ank wad 7 hri sbb dmum panas 40c + mata sakit sbb keptihan ... jdi sis kne pki bnde ni msk pki jari je.. xpe dia antibiotics utk rahim.. bnyk resko kepthn ni..