Keputihan Semasa Hamil 36 minggu

Ada sesiapa penah guna ubat ni? ada kesan sampingan tak? Saya pregnant 36 minggu da.. tapi ada keputihan lendir warna mcm nanah.. tapi xde sakit pape kt kemaluan.. ada mommy2 yg ada pengalaman mcm ni? takut plak nk pkai ubat yg kena masuk dlm kemaluan ni.

Keputihan Semasa Hamil 36 minggu
3 Balas

Tak de effect ape2 pun sis...better guna sbb kuman keputihan blh masuk smpai ke baby...kesian baby nanti...

Takde kesan smpingan..mmg doktor bg yg ni selalunya

Sy pernah guna. Xde effect apa2 pon ..

4y ago

Masih ada keputihan tp x banyak pon.. and keputihan kluar time letih jer huhu..