Bersalin hosp swasta

Assalamualaikum nk tnya, ad yg berpengalaman bersalin hosp swasta? Boleh sye tahu kos brp? Hosp area JB & Pasir gudang. Tq.

2 Balas

Kpj pasir gudang ada package RM3k kalau tak silap. Tp try la tanya dulu. Boleh je call hospital n minta share package. Sy bru je bersalin kt Gleneagles. Total cost + epidural & bilik single RM8k, cost baby RM1.5k. Columbia murah skit kot. Dlm RM6-7k kot.

1y ago

Puan bersalin normal ya kat gleneagles?

wlaikumslm.. klau KPJ psir gudang sdiakn la dlm 10k, klau normal murah lg tp klau czer memg mhal..