Susu Bengkak

Assalamualaikum nak tnya mumy sekalian, usia gandugan saya baru 6buln,tp saya punya brest sblh kira bengkak sebelah, mau tnya kenapa mc tu ya... Ada kh cara untuk turnkn bengkak susu tu... Dan bolh kh saya pam

1 Balas

jangan pam! breast bengkak smasa prgnant tu norml sis .

4y ago

ye normal sis . msa saya dulu, kandungan 7 bulan,susu dah keluar . tapi tak banyak la.. basah jugak baju 😂 . mak saya kata,kalau breast kita bengkak masa prgnant, susu badan kita keluar banyak masa baby dah kua nanti .