Bengkak Susu.

Nak Tanya, normal kh Saya kena bengkak Susu, baby dah umur 6 bulan

3 Balas

Ya normal. Bila ter skip feeding schedule akan jadi bengkak susu. Anak saya dah 2 tahun lebih pun bengkak susu lagi.

2w ago

tq respon, sy jdi risau😅 umur dah tinggi(38) baru dpt anak 1st ni,

Normal je , make sure bg ank kerap myusu.. tkut kita lak dmm

kalau anak mmg jenis kuat myusu tuh, normal je still bengkak

2w ago

tq respon 🫰🏾, terkejut sy bangun pagi rasa sebelah sakit & berat😅 Alhamdulillah skrg dah ok