Buat Scan

Assalamualaikum nak tanye waktu/ minggu yg ke berapa sesuai untuk buat scan ye

3 Balas

Untuk awal pregnant 6-8 weeks boleh scan untuk pastikan bukan luar rahim dan baby development ok. Lepas tu 18weeks ke atas boleh buat detail scan.

5y ago

Tgk pada kiraan app nie dlm 6week 1day

Scan yg macam mana sis ? Utk tengok perkembangan ? Gender ? Details scan ?

5y ago

Oh baru lagi. Takpa nanti tggu lagi 2-3 minggu scan la ye. Then boleh bukak buku pink dah. So dari skrg kena makan folic acid dan banyakkan minum susu.

Which one?.