Overthinking pinggang patah

34 minggu sekarang, pinggang ketika tidur terasa sakit sangat. Kadang² tu saya & husband dapat dengar bunyi 'crack' pinggang tu. Is it normal? Sebab saya boleh rasa pinggang nyilu seolah² kena slip disc.

2 Balas

Saya pun kdg2 ada bunyi crack tu tapi sekali sekala je. Minum susu dan ambil calcium yg cukup ya sbb bila baby dah besar makin byk dia absorb drpd ibu.

slip disc tu di tulang belakang, bukan pinggang. kalau rasa sakit teruk tu terus ke doktor