BAGUS TAK UNTUK KANDUNGAN ?

Assalamualaikum Nak Tanya Siapa Kt Sini Pakai Bnde Ni ? Elok Ke Untuk Kandungan ? Ada Kesan Sampingan Yg Bahaya Tak ? Saya First Mommy .. Harap Ada Yg Menjawap Soalan Saya .

BAGUS TAK UNTUK KANDUNGAN ?
11 Balas

Bagus je ni..kt klinik pun pkai ni jgak nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

xd masalah..nurse pun guna ni untuk cri degup jntung bby .kene pandai cri degup jntung bby. boleh google ..week brapa preggy dan kne letak kt point mana kt perut..

doppler nk check heart rate baby. tiada kesan lah sbb kt klinik pun pakai ni. tp bkn semua org boleh jumpa heart beat baby. kwn2 ada beli tp xdpt dgr

berkesan sgt. kdg baby x bergerak sgt. so mlm check dgn doppler. dgr heartbeat je trus rse lega. kena guna ultrasound gel n pndai mencri

4y ago

Mcm kita hehehe

tak bahaya pun... benda ney untuk kira degupan jantung baby je... ade je ibu² y ade and beli sendiri benda ney..

Hi, berguna sgt. Kena pandai guna baru dpt detect hb baby. Sy ada nak letgo, kalau berminat boleh pm sy 😊

4y ago

berapa yer

xde kesan sampingan... sy dah tny doct sbb teringgin jugak nk beli.. Alhamdulillah doct kata bgs.

tiap kli checkup kt klinik, mmg guna ni la...mna ad bhaya

X bhya pun mommy. Nurse pun guna ni klu ibu2 g bklinik.

Klinik kk pakai benda ni la nurse yg rawat patient