Pendapat ibu2 di sini

Hai ibu2..saya ada soalan..saya dah mengadung 24 minggu..saya ada kencing manis...tapi gula terkawal...doktor bagi saya ubat cair darah...ubat tambah darah dan ubat calsium...ubat cair darah an ubat calsium first time saya makan..nak tanya para ibu di sini .siapa makan ubat nie masa mengandung..elok tak?ada kesan sampingan tak?harap ibu2 disini membantu saya..#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

kena jaga-jaga mkn ubat cair darah sbb semasa saya pun ada dpt ubat cairkan darah juga tetapi bila saya nk. ubat cairkan darah je,x sampai beberapa minit darah klr banyak sangat.saya terus dh takut, menangis. lps tu saya terus call husband saya suruh dia blk juga skrg.saya call kt makcik saya and apa yang berlaku kt saya.dia dtg bersama anak perempuan dia, dia bg semangat and aka pun ada call kt saya bg kt saya semangat juga.saya and husband saya dh mula takut and berdoa agar jgn terjadi apa-apa pun kt kandungan saya.

Maaf sis, sy takpernah