Boleh makan Gaviscon atau tak?

Nak tanya..gaviscon elok x utk kandungan..kalau makan ada kesan sampingan tak kat baby? Sbb slalu jdi pedih ulu hati stiap ptg..smpai xslesa dbuatnya.. #ingintahu #bantusharing #15w

2 Balas

gaviscon boleh makan kalau pregnant, tp kalau kerap makan tu saya tk pasti. saya ambik bila bebetul perlu je. ada dpt advice doktor dulu tk before consume gaviscon?

3y ago

Then insyaAllah takde apa. Doktor yg prescribe gaviscon utk sy tempoh hari. Cuma ada la doktor ckp jgn kerap sgt makan gaviscon.

kalau ke kkia , sis boleh inform dktor.. dktor akan bagi ubat yg bsesuaian ntuk sis..