Bayi ketuk2

Assalamualaikum, nak tanya semasa baring bayi macam ketuk2 dalam kandungan.. macam rasa ketukkan halus berkali2.. saya pun tukar posisi baring tetap sama jugak.. adakah bayi normal dalam kandungan tu? sebab pelik kenapa ketuk lama sangat.. selalunya tukar posisi dh stop ketuk2..

4 Balas

baby sedu...salunye bile mkn pedas...klu sy mnum air msak...rsau😂kdg2 mknn tu xpedas mne pon baby sedu...mybe nk mmbesar...

saya selalu kena, kadang2 duduk pun kena. selalu usap tanya 'dik sedu ke. dik kentut ke' 😂😂

Tu sedu rasanya sis☺️

ya itu sedu namanya sis

3y ago

saya baby start sedu dlm 18w mcmto... mgkn itu sedu sis... saya kalau baby sedu.. saya suka mnm air msak lbih sdikit ttpi brulang...