Sesak Nafas

Nak tanya, kenapa ya asal tidur/baring rasa sesak nafas.. X selesa kita dibuatnya.. Tukar posisi pun sama jgk.. Sekarang saya dah #34w3d #firstbaby

2 Balas

Saya pernah alami juga. Sebab perut makin membesar jadi normal semua organ kita dalam tu menjadi sempit. Tapi kalau keadaan makin teruk better pergi hosp

ehhh sama la sis ...now sy punn 34weeks, posisi tdur cmna pn memang x selesa. kecualii posisi duduk 😆