Anak ketuk2 kepala

Hai nak tanya. Kalau anak dah setahun tapi dia masih ketuk2 kepala tu normal ke ?? Ke tanda2 autisme ? #firstmom

1 Balas

anak sy pun kdg2 suka ketuk kepala dia . tp bila panggil dia tgk . eye contact pun ada . jgn risau , x semua budak ketuk kepala autism tp kena alert dgn milestone anak .

3mo ago

Itulah. Saya tengok ciri2 autisme tu takde kat dia. Cuma tu laa dia suka ketuk2 kepala dia bila dia rasa geram atau marah. Tu kadang risau tuu