Baby aktif masa puasa

Assalamualaikum, nak tanya saya pregnant 28w puasa tapi baby aktif masa tengahari & petang 6+ tu normal ke?risau pulak selalu orang cakap kalau baby kurang aktif bahaya tapi baby saya aktif pulak kuat dia tendang perut..kalau rasa nak pitam atau nak muntah baru saya berbuka kalau baby tendang tu saya puasa je macam biasa.. takpe ke

7 Balas

Saya sarankn sis jgn puasa lagi ,, sy pun 28weeks minggu lps kene warded sbb baby kurang gerak ,, misi dgn dokter pun xbgi puasa , kesian dkt anak di dlm tu ..