Hi mommy's dan bakal mommy's 😊

Assalamualaikum nak tanya Period saya mcm biasa kitaran 34 hari lepastu sepatutnya 5/3 tu dah period sekali je kluar lepastu dh tak kluar2, ni kira hormon ke atau spotting? Sbb tak pernah mcm ni 😅 nak buat pregnant test mcm awal sgt lg pun sy kerja takut pape jadi if saya mengandung mohon pencerahan

1 Balas

boleh jadi salah satu tu. boleh je nak buat UPT terus pun. nak tunggu 2 minggu pun okay.

2y ago

pun boleh. cuma jaga2 jela takut2 mengandung kan. jgn lasak2 sangat