NAK TANYA Preg or tak ?

Hi just nak tanya , saya lewat period dah seminggu and pagi tadi test naik mcm ni tak sampai 5 minit but very faint line . Lepastu baru jdi mcm ni , kirany dah pregnant atau ada pernah kna scam dgn CB. Thank you #TTC #ttcafterMiscarriage

NAK TANYA Preg or tak ?
2 Balas

Try scan lagi beberapa hari sampai double line pekat. Saya lewat sehari dah terang double line sebab cb amat sensitive.

1y ago

baik sis terima kasih ❤️ petang tdi sya test guna disclosure -ve pulak 🥹 .

pregnant.tpi klau gi klnk scan pon blom nmpk lgi.mcm sy 6 mnggu pon blom nmpk..

1y ago

baik sis , terima kasih ❤️