PERUT RASA MACAM ADA ANGIN

assalamualaikum, nak tanya la. ada sesape tak yang pernah rasa bahagian bawah perut ni macam ada angin yang tak boleh nak keluar? sebab dah berap harini macam rasa ada angin kat perut bahagian bawah.

1 Balas

Wslm..tanda2 pregnant gak tu sbb sy dulu mcm tu..awal2 perut berangin je mcm kembung pun ada..kalau period da lambat then rasa mcm tu cuba check tgk

4y ago

oh yeke? kalau masuk minggu baru memang akan rasa lain ke eh? seram pulak. ingat kalau sakit lama sangat nak check klinik je